Riccardo Staraj i Midnight Blues Band vraćaju se u River Pub Rijeka ove subote

Rijeka – Riccardo Staraj i Midnight Blues Band nastupit će u riječkom River Pubu u subotu, 1. prosinca s početkom u 22.30 sati. Draški načelnik i pjesnik hrapava glasa i ekipa vrhunskih glazbenika ponovo će publici predstaviti svoj poseban pristup blues glazbi, koji spaja ekspresivne poetske recitacije na podlozi jazz, funk i rock glazbe s blues standardima Johna Lee Hookera, Muddyja Watersa, Doorsa, Lou Reeda, Rolling Stonesa… Ulaz je slobodan. Izvor: PodUčkun.net

Riccardo Staraj & Midnight Blues Band – Politička kuhinja (Official video)

                Svojevrsni dodatak albumu 'Kako stoje stvari' je spot 'Politička kuhinja' koji je na neki način spoj s prošlim albumom „Midnight man“ na kojemu se ova skladba i nalazi, no tematski se itekako veže s novim albumom.

Riccardo Staraj & Midnight Blues band ovog petka u Labinu

Labin – Draški bluzer i pjesnik Riccardo Staraj i njegov Midnight Blues band nastupit će ovog petka u Rock caffeu Labin. Tom prilikom predstavit će album Kako stoje stvari i izvesti svoj koncertni repertoar sastavljen od autorskih pjesama, ali i blues standarda. Uz Staraja nastupit će Marko Sedlak (gitara), Jure Prša (bas), Edi Lazarić (bubanj) i Josip Rubinić (truba) dok će sve s video artom popratiti Cyborgix 4E75, stoji u najavi na portalu PodUčkun.net.

Riccardo Staraj

Datum rođenja: 06.09.1971.
Adresa stanovanja: Sučići – Matusani 24A, 51417 M. Draga
Mob. 0913737473 / E-mail: rikpoems@yahoo.com

Riccardo Staraj & Midnight blues band – Midnight Man

ATT02025Novi spot Riccarda Staraja i njegovog Midnight Blues Banda!

Cijeli album nabijen je protestom, buntovnom lirikom koju Staraj piše kao svoj osobni stav prema političkoj i socijalnoj zbilji zemlje u kojoj živi, no i cijelog svijeta.
Naime, kako autor voli reći, ta "polupjevna poezija" idealno je "sjela" na blues, jazz i rock dionice njegovog pratećeg banda kojeg danas čine: Marko Sedlak - gitara, Vedran Ružić - bas gitara, Edi Lazarić - bubnjevi, Josip Rubinić - truba, Toni Železnik - saksofon.

Koncertni nastupi Midnight blues benda odličan su spoj poezije, bluesa, jazza, rocka, kazališta, a određeni dio rezerviran je za blues standarde koje Staraj i band, ponovo na osebujan pjevačko-recitatorski način, izvode pred publikom.

Odličan spoj poezije, bluesa, jazza, rocka i kazališta na novom albumu Midnight man